Technológia

A Sea of Spa sok időt és gondolkodást fektet kutatásba és fejlesztésbe annak érdekében, hogy megvizsgálja és tesztelje a Holt-tenger egyedülálló alkotórészeinek gyógyászati hatékonyságát és az emberi bőrre gyakorolt hatását.

A vállalat tudósai laboratóriumokkal és vezető adatközpontokkal dolgoznak szoros együttműködésben Izraelben és külföldön egyaránt.

Az elvégzett kísérletek sokasága és az azokat igazoló objektív tényezők közismertté váltak a világon, és eredményeik alátámasztják a Sea of Spa termékek hatását a bőrre és az öregedés lassítására. A Sea of Spa összetevőket tartalmazó termékfejlesztéseket a Holt-tengeri kozmetikumok területén olyan piaci résekre tervezték, amelyeket eddig nem jellemzett a termékek bősége, és amelyeken ma már gyors terjeszkedés indult el. A SPA termékek kutatáson és biotechnológiai tudáson alapulnak, és olyan bőrbetegségek kezelésében is hatékonyak, mint pl. a terápiás Holt-tengeri kozmetikumok területén ismert pikkelysömör, a seborrheás ekcéma vagy különféle reumatikus betegségek.

 

ISO szabvány embléma